Absolut toate preparatele realizate de catre bucatarii iscusiti de la Pizzeria Pinochio Craiova sunt compuse doar din ingrediente proaspete, naturale si sanatoase. Daca vreti sa va convingeti ca avem cele mai aromate mancaruri si cele mai eficiente servicii de livrare la domiciliu, va rugam sa comandati telefonic sau online chiar acum si cu siguranta nu veti regreta.

Consultati cu mare incredere meniurile propuse de noi (pizza, extra topping pizza, dressing-uri, salate, paste, deserturi, bauturi racoritoare) si alege tot ce doresti sa savurezi la pranz sau la cina impreuna cu familia sau prietenii.

Livram pizza sau paste acasa sau la birou

Daca vrei sa mananci doar preparate naturale si sanatoase, alegeti bucataria Pizzeria Pinochio Craiova! Cu noi te vei bucura de servicii de livrare pizza la domicliu sau la birou foarte sigure, rapide si profesionale. Se stie faptul ca, alimentatia este foarte importanta pentru functionarea sanatoasa a organismului. Chiar daca nu aveti timp este recomandat sa luati in calcul acest aspect foarte important din viata voastra.

Pizzeria Pinochio Craiova are pentru clienti preparate foarte variate si servicii de livrare pizza Craiova eficiente, atat la birou cat si la domiciliu, pentru a putea beneficia in acest fel de o masa cu un gust exceptional. Toate mancarurile aromate pe care vi le prezentam pe website-ul nostru vor ajunge foarte repede pe masa voastra.

Plasati cat mai rapid comanda prin telefon sau online la Pizzeria Pinochio Craiova si va veti bucura de o gama foarte variata de produse culinare, cu care puteti sa va delectati in confortul locuintei proprii sau chiar la birou.

Prospetime, calitate si gust unic!

Putem spune cu certitudine ca toata mancarea va ajunge la usa voastra calda, proaspata si inmiresmata, deoarece livrarea va fi efectuata rapid si eficient. Va asteptam cu o o multime de sortimente de pizza si paste, cu clatite aburinde si bauturi racoritoare aromate.

Datorita priceperii si experintei bucatarilor nostri, avem o multime de clienti satisfacuti, clienti care au incercat savuroasele preparate din bucataria Pizzeria Pinochio Craiova. Asteptam cu mult drag comenzile voastre la telefon sau online, pentru a va realiza cele mai delicioase sortimente de pizza si nu numai, pregatite dupa retete originale.